top of page
2021.12.08_portratt_portfolio-EDIT-40.jpg
2021.11_edited.jpg
271019_selfportraiting_EDIT-16_edited.jpg

Hej, det är jag som är Anna!

Andra saker jag gillar mycket:

Bada-bada-bada, hund-katt-häst, pastel de nata, långa-varma kramar, ägg på knäckebröd, korsord,  utomhusyoga, ljudet av fötter på en träbrygga, en riktigt bra cappuccino & att vakna i ottan 

En strukturerad känslomänniska, löpare, matälskare, bobils-äventyrare, surfare, kommunikatör, sambo, innehålls-skapare, blivande sjuksyrra, dagdrömmare av rang och såklart, fotograf.

 

Jag älskar naturen med en extra stark kärlek till havet. Född och uppvuxen i Göteborg har skärgården med segelbåt alltid varit mitt andra hem. Numer bosatt mitt i Skåne är skogen min närmsta vän. Tillsammans med min sambo spenderar jag även stora delar av året i en svart husbil längs södra Europas milsvida kust. Professionellt då?

Ni kan förvänta er en fotograf

som tar sitt jobb på största allvar, men för den sakens skull inte är allvarsam. Snarare närvarande, pratglad och lite lagom rolig.

 

Jag är nyfiken och jag älskar att möta människor. Och ännu mer att dokumentera alla historier som utspelar sig mitt i allt det där. Jag är mer dokumentär och ögonblicks-stryd än uppstyrd. Bilderna jag tar på er kommer alltid sträva efter att fånga känslorna, detaljerna och ögonblicken. Det som är viktigt och det som är på riktigt. När ni tittar på bilderna vill jag att ni ska kastas tillbaka i tiden på en millisekund. Få rysningar av känslorna, händelserna, skratten, glädjetårarna. Av sånt som kanske gick snett men ändå blev så rätt.

Jag vill att ni ska få chans att återuppleva allt det som hände när ni kände, men också att ni ska få se det allt det som skedde när ni gjorde annat. Från detaljer till helhet. Mina unga år i restaurangbranschen har för alltid präntat service-minded i ryggraden oavsett vad jag tar mig an, och jag kommer göra mitt yttersta för att få er att känna er så avslappnade, närvarande, snygga och härliga som det bara går! 

 

Låter det helt rätt? Kontakta mig så tar vi det därifrån;

utsikternascom-grafik.png
bottom of page