top of page
2022.08.11_annikaHJARTAadam_EDIT-färg-71.jpg

Den bästa dagen

Från morgon till kväll. De stora händelserna och de små detaljerna. Känslosamt, nära, äkta och på riktigt. Jag drivs av att fånga allt som är viktigt, med mycket närvaro i allt det som händer både här och där. Dagen då ni bara ska vara efter en lång, lång tid av minutiös planering är här — släpp listorna och släpp loss! Så finns jag där, hela, halva eller delar av vägen. Mitt i stan, på landet, i Italien, hemma i trädgården eller var som där ert bröllop gör sig så där personligt allra bäst!

Att dokumentera ett bröllop är en intim upplevelse, som jag blir lika berörd av varje gång, med varje par. Att få den äran och den tilltron att komma så nära inpå men ändå på avstånd, är bland det häftigaste jag vet. Och det är därför jag älskar att vara bröllopsfotograf.

 

För mig är det viktigt att både ni och era gäster känner er bekväma i min närvaro, och jag försöker alltid att smälta in eller helt enkelt prata bort kameran i min hand. Jag vill inte vara en av era gäster, men jag vill få både er och era gäster att känna att jag är en i mängden. Hänger ni med? Tror ni att jag är er bröllopsfotograf och att vi blir det bästa teamet? Skicka ett mail så bekantar vi oss och pratar vidare. Jag bor och verkar främst i Skåne men tar mig mer än gärna dit där kärleken vill firas.

Jag är bröllopsfotograf i Skåne

men reser gärna dit kärleken vill ta mig, både inomlands och bortomlands. Oavsett om du letar efter en bröllopsfotograf för några timmar eller en hel dag, till ett härligt stadsbröllop, ett storslaget slottsbröllop eller ett lantlig bröllop vill jag vara där och fånga allt. Från de stora händelserna till de små ögonblicken och allt det som händer mitt emellan.

 

Jag fotar främst bröllop i Malmö, Lund, runt Österlen med Brösarps Backar, Vik, Brantevik, Simrishamn och Kivik. Uppåt Bjärehalvön med Höganäs, Bläsinge Gård i Jonstorp och mot Halmstad och Båstad. Jag tar mig inåt Skåne runt Ringsjön, Svedala, Staffanstorp, Lilla Harrie och Örtofta, eller på annan plats där just ert bröllop gör sig allra bäst. 

Låter jag som er bröllopsfotograf? Hör av er så pratar vi mer:

bottom of page